Nieuw op de Vrijdagavond !

Kom jij ook?

Boemerang Komeet vindt het belangrijk dat ieder spelend lid ook traint, immers wordt je alleen beter door te oefenen. Echter lijkt het al moeilijk om één vaste avond vrij te houden om te trainen naast de wedstrijdavond. Daarnaast is er bij een reguliere training vaak weinig tijd om specifieke zaken te behandelen.

Daarom start Boemerang Komeet in 2019 met een nieuwe manier van trainen. Op de vrijdagavond is er ruimte gemaakt om taakgericht te trainen. Hiervoor zul je je wel moeten aanmelden. Nu is het niet zo datje dan ook verplicht bent om dan iedere vrijdag deel te nemen aan de training (dat mag natuurlijk wel), maar als je op de lijst staat dien je wel aan te geven dat je in de week zelf op vrijdag ook komt trainen. Trainingstijden zijn op de vrijdag van 19:00 tot 20: 30 in Horssen.

Leuk, maar wat is dat taakgericht dan?

Taakgericht trainen houdt in dat we focussen op een onderdeel binnen het volleybal. Hierbij moet je denken aan een bepaalde techniek dan wel rol.

Maar het kan ook zijn dat er een bepaalde spelsituatie kan worden uitvergroot. Of dat je helemaal kapot maar wel voldaan je weekend in kan gaan :-).

Voor wie zijn deze trainingen?

In principe is elk senior lid welkom op deze trainingsavond. Dus gemixte trainingen, elk op zijn niveau. De trainer houdt hier ook rekening mee in zijn trainingsopzet.

Aanmelden?

Aangezien dit een nieuw idee is, is het handig dat de trainers weten hoeveel mensen er komen. Daarnaast is er maar één veld beschikbaar. Als je je aanmeld kom je dus op een lijst te staan van mensen die vrijdag kunnen komen trainen.

Info over de trainingsinhoud van die week en hoe aan te melden wordt aan deze groep verder bekend gemaakt.