Van de bestuurstafel

Onze eerste vergadering zou in het teken staan van het komende 50 jarig jubileum van BK. Helaas moeten we, voordat we daar aan toe kwamen, enkele bittere pillen slikken. Met name de portefeuillehouder Technische Commissie. had een aantal minder prettige mededelingen te doen. De presentie van de trainers laat soms te wensen over en er is sprake van terugloop onder de jeugd. Vooral bij de b jeugd is dat het geval. Dat baart ons zorgen. In het regionaal overleg wil ik aan de orde stellen hoe de ontwikkelingen bij andere verenigingen zijn. Is het regel of vormt BK een uitzondering? Gelukkig zien we bij de dames diverse aanmeldingen. Dat verzacht de pijn, sterker nog dat doet deugd.
Daarnaast is de last die op de schouders van de Technische Commissie rust enorm zwaar. Na afloop van het zeer geslaagde Nieuwsjaarstoernooi heb ik daar aandacht voor gevraagd en doe dat hier opnieuw. Willen wij een gezonde vereniging blijven dan dienen meer mensen de handen uit de mouwen te steken, om het maar spreekwoordelijk te stellen. We vormen een verEENiging: Eén voor allen, allen voor één. Die houding moet meer aan de dag gelegd worden. De vereniging heeft leden en geen klanten, die tegen betaling iets kopen. Ik ben er van overtuigd dat we er met ons ALLEN iets moois van kunnen maken en daarmee op kunnen stomen naar een grandioos 50 jarig jubileum. Dat zal gevierd worden eind augustus. Om tot een goede voorbereiding te komen en een mooi feest te hebben zijn opnieuw extra hoofden en handen nodig. Met name mensen die historisch en organisatorisch van wanten weten zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden. Dat kan via de secretaris, maar beter nog rechtstreeks via Peter (Activiteiten Commissie)
Positivistisch en optimistisch als ik ben, ga ik er van uit dat we er als vereniging een mooi (jubileum) jaar van kunnen en gaan maken. Dat moeten we dan wel met z’n allen doen.

Ton Perlo, voorzitter