Uitnodiging Jubileum 21 mei 2022

Beste leden,

2020 bestond Volleybalvereniging Boemerang Komeet 50 jaar! Helaas hebben we de festiviteiten uit moeten stellen door Covid-19, maar natuurlijk laten we deze gelegenheid niet zomaar voorbij gaan. Daarom nodigen we jullie van harte uit om het 50 jarig bestaan met ons te vieren

Op zaterdag 21 mei 2022 is er voor elke leeftijdsgroep een passende activiteit georganiseerd. Alle activiteiten vinden plaats in sporthal De Heuvel in Druten. De dag zal er als volgt uitzien:

Jeugdtoernooi

De jeugdleden start om 15.30 uur met het jeugdtoernooi. Om het nog feestelijker te maken mag ieder jeugdlid zijn/haar ouders/verzorgers én twee introducees meenemen. Wie neem jij mee? Je broer, een vriendin of toch de buurjongen? De jeugdleden geven zichzelf en hun introducees op door uiterlijk 21 april te reageren op de uitnodiging via de groepsapp. 

Zorg voor een flesje water, sportschoenen voor in de zaal en lekker zittende kleding. Het jeugdtoernooi sluiten we af met een lekker frietje.

Officiële opening en reünie

Leden, oud(bestuurs)leden, sponsoren, zusterverenigingen en andere genodigden zijn welkom op de officiële opening en de daarop volgende reünie. De officiële opening zal plaatsvinden om 19:00 uur. Samen blikken we terug op 50 jaar volleybalplezier in Druten. Bent je ook zo benieuwd naar de oude foto’s of ken je het clublied nog? Natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid om samen met elkaar herinneringen op te halen onder het genot van een drankje in de sportkantine. Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier op https://boemerangkomeet.nl/boemerang-komeet-50-jaar/ voor 21 april.

Seniorentoernooi

(oud)Leden, volleybalverenigingen uit de buurt, sponsoren en vrienden en familie zijn uitgenodigd op ons seniorentournooi. Er is ruimte voor 16 teams, die op 3 verschillende niveau’s tegen elkaar spelen. Mannen en vrouwen spelen samen in een team. Je kunt je opgeven als team, groepje of als individu. Als je je inschrijft als team zorg je zelf voor 6-8 teamleden, waarvan minimaal 3 dames. Heb je geen volledig team? Dan wordt het groepje aangevuld met individuen. Na het toernooi is er alle gelegenheid om lekker mee te feesten in de sportkantine. Inschrijven is verplicht en kan via het aanmeldformulier op https://boemerangkomeet.nl/boemerang-komeet-50-jaar/ voor 21 april.

Feestavond

Na het seniorentoernooi is het tijd om lekker te feesten. De DJ zorgt voor goede dansmuziek en gezellige meezingers. Bestel een drankje aan de bar, en zorg dat we 50 jaar Boemerang Komeet nooit meer vergeten!

Wij als organisatie verheugen ons erop om jullie allemaal te zien op deze mooie dag.

Met vriendelijke volleybalgroeten,

Organisatie Jubileum Boemerang Komeet