Activiteitencommissie

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Beste leden/ ouders van leden van Boemerang komeet,

Ook dit jaar staat Boemerang Komeet aangemeld bij de Rabobank Clubkas Campagne. Het is een mooie manier voor onze vereniging om wat extra geld te verdienen.

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe het rijke verenigingsleven in de regio Maas en Waal en de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Hiervoor stellen zij een deel van hun winst beschikbaar. In 2019 is dit een bedrag van € 150.000,-. U kan meebepalen hoe dit geld verdeeld wordt!

Hoe werkt het?

Ieder lid van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen tijdig een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Bent u klant, maar nog geen lid?

Indien u een rekening hebt bij de Rabobank, kunt u lid worden. U bent dus niet automatisch lid, omdat u een rekening bij de Rabobank hebt.

Om mee te kunnen stemmen met de Clubkas Campagne vraagt u uw lidmaatschap vóór 1 april aan. Het lidmaatschap vraagt u online aan via www.rabobank.nl/mwob.

Via onderstaande link vind u meer informatie over het lidmaatschap bij de Rabobank.

Klik hier voor meer informatie

Boemerang Komeet hoopt zoveel mogelijk stemmen binnen te krijgen. Vraag vrienden/ familie en kennissen om Boemerang te steunen. We zijn u zeer dankbaar.