Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doet volleybalvereniging Boemerang-Komeet weer mee aan de Rabo Clubsupport. Het is een geweldige actie om wat extra financiële middelen voor onze vereniging te kunnen ontvangen. Jullie steun, jullie stemmen, zijn hierbij erg belangrijk!

Wij vragen jullie dan ook om tussen 5 t/m 27 september, massaal op Boemerang-Komeet te gaan stemmen én óók jullie vrienden en kennissen van deze actie op de hoogte te brengen zodat ook zij op onze vereniging gaan stemmen.

Om te kunnen en mogen stemmen moeten jullie een bankrekening hebben bij de Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe én Lid zijn van deze bank. Lid worden is gratis en kan geregeld worden via:  https://www.rabobank.nl/leden

Ben je nog geen lid, maar heb je wél een bankrekening van de Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, schrijf jezelf dan nu meteen in en je kunt in september meestemmen.

Mocht je nog een stem te besteden hebben, denk dan aan en Maas en Waals Mannenkoor. Hun leden is gevraagd een stem aan Boemerang-Komeet te schenken. Zo helpen wij elkaar om een mooie financiële bijdrage bij elkaar te sparen.