Meld je snel aan!

Inschrijven kan vanaf 16 september 12.00 uur. Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Vragen? Mail dan naar Nachttoernooi@boemerangkomeet.nl

Klik hieronder om een team in te schrijven of om losse kaartjes te kopen.

Doe mee aan het Boemerang Komeet Nachttoernooi op zaterdag 4 november 2023!

Op 4 november 2023 is het weer zover, het jaarlijkse nachttoerooi van Boemerang komeet. Met dit jaar als thema: Halloween! Na het toernooi gaan we feestend de nacht in in de kantine.

Iedereen boven de 16 jaar mag meedoen. Er worden drie verschillende speelniveaus aangeboden. Beginners, gemiddeld en gevorderden. Inschrijven kan vanaf 16 september 12.00 uur.

LET OP: VOL =VOL

Tot zaterdag 4 november!

Dag
Uur
Minuut
Seconde
Activiteitenschema 

19.30 uur   Inloop 

20.30 uur  Start toernooi

02.00 uur  Start afterparty

05.00 uur  Einde afterparty

 

 

WhatsApp Image 2023-09-15 at 23.40.54

Algemene voorwaarden en info voor deelname aan het toernooi:

- Drankgebruik tijdens het toernooi en de afterparty is geheel op eigen risico.

- Minimumleeftijd voor dit toernooi is 16 jaar. Er wordt op leeftijd gecontroleerd van alle deelnemers bij binnenkost, dus het meenemen van uw geldige identiteitsbewijs is verplicht.
- Wij hanteren het NIX18 beleid. Onder de 18 serveren wij dus geen alcohol. Hierop wordt streng gecontroleerd en geldt een zero tolerance beleid. Om te bewijzen dat je 18 jaar of ouder bent, vragen wij je om zoals eerder omschreven een identiteitsbewijs mee te nemen (paspoort, ID of rijbewijs).
- Het is verboden (alcoholische) dranken mee te nemen naar het toernooi. Tassen worden voor het toernooi gecontroleerd. Een lege bidon is wél toegestaan. Wanneer er vloeistoffen worden aangetroffen in bidons/flessen, dan wordt de vloeistof weggegooid.
- Consumpties mogen genuttigd worden in de kantine, de aankomsthal en achter de aangegeven lijnen in de sporthal. Bij overtreding van deze regels kan verwijdering van het toernooi het gevolg zijn.
- Roken in de sporthal en andere binnenruimten is ten strengste verboden. Roken is wel toegestaan in de daarvoor bestemde buitenruimte.

- De deuren van Sporthal De Heuvel zullen tot 02:00 geopend zijn. Daarna is er geen toegang tot het pand. Heb je een kaartje voor de afterparty? Zorg er dan voor dat je er voor die tijd bent! 

- Inschrijvingen starten op 16 september en stoppen op 28 oktober 2023. Maar let op! Vol = Vol.
- De teams kunnen zich inschrijven in één van de drie niveaus: beginners, gemiddeld of gevorderden. Over de poule indeling valt niet te discussiëren, de organisatie probeert iedereen zoveel mogelijk naar hun niveau in te delen.
- Elk team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 spelers.
- Elk team dient een aantal wedstrijden te fluiten. Als het team moet fluiten haalt een teamlid eerst het wedstrijdbriefje op bij de wedstrijdtafel, waarop de stand wordt bijgehouden. Als de wedstrijd afgelopen is levert een teamlid van het fluitende team het wedstrijdbriefje gelijk in bij de wedstrijdtafel. Bij de wedstrijdtafel zijn ook fluitjes beschikbaar. Lever deze na gebruik weer in. Wil je zelf een fluitje meenemen? Dan mag dat natuurlijk ook.
- Het inschrijfgeld bedraagt 70 euro per team, plus 1 euro administratiekosten.
- consumpties worden betaald met muntjes. Deze muntjes zijn alleen tijdens dit evenement geldig en kunnen NIET worden ingeleverd voor een cash-back. 

- Na het toernooi zal er een afterparty plaatsvinden. Dit is toegankelijk voor alle deelnemers van het toernooi en de bezitters van een kaartje voor de afterparty.
- Bezitters van een afterparty ticket, zijn welkom vanaf 19:30 en kunnen de zaal en kantine tot uiterlijk 02:00 betreden.
- De afterparty is om 05.00 afgelopen. Hierna dient iedereen Sporthal De Heuvel te verlaten.

- Er is een onbewaakte ruimte waar u uw tas dient op te bergen. Ieder team ontvangt bij aankomst een tas waarin waardevolle spullen van de teamleden kunnen worden bewaard tijdens het toernooi. Het bewaren van tassen in de daarvoor dienende ruimte is volledig op eigen risico! De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal van eigendommen.
- In de sporthal dienen binnensportschoenen met lichte of niet strepende zolen gedragen te worden!

- Tijdens het toernooi is er de mogelijkheid om te douchen. De kleedkamers en douches blijven vanaf de laatste wedstrijd 1 uur open. De kleedkamers zullen daarna afgesloten worden. Mochten er nog spullen in de kleedkamer liggen, dan worden deze verzameld en op een tafel bij de ingang worden neergelegd.

- Deelnemers van het Nachttoernooi geven via inschrijving automatisch toestemming om vastgelegd te kunnen worden op foto en video. En geven hiermee ook automatisch toestemming dat deze beelden gepubliceerd kunnen worden op de website en sociale mediakanalen van Boemerang Komeet.

- Mocht het toernooi en/of de afterparty onverhoopt niet door kunnen gaan, wordt het bedrag minus vooraf gemaakte kosten voor de organisatie van de festiviteiten terug gestort op de rekening van de koper van de tickets.