307975264_749930923046962_9090526531231562641_n

Nachttoernooi Boemerang Komeet

Doe mee aan ons Nachttoernooi op zaterdag 12 november 2022!

Terug van weggeweest, het Nachttoernooi van Boemerang Komeet.

Op 12 november 2022 is het zover, een nieuwe editie van het toernooi. Met dit jaar als thema: 'Blacklight'. Na het toernooi zal er een afterparty zijn met een DJ.

Iedereen boven de 18 jaar mag meedoen. Er worden drie verschillende speelniveaus aangeboden. Beginners, gemiddeld en gevorderden. Inschrijven kan vanaf 1 okt 12.00 uur.

LET OP: VOL =VOL 

Tot zaterdag 12 november!

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Algemene voorwaarden en info voor deelname aan het toernooi:

- Het is verplicht om tijdens het toernooi fluoriserende kleding te dragen. Bijvoorbeeld: wit, neongroen of andere felle kleuren (fel roze, fel geel etc.). Het meenemen van fluoriserende verf en/of stiften/pennen is niet toegestaan.

- Drankgebruik tijdens het toernooi en de afterparty is geheel op eigen risico.
- Het is verboden (alcoholische) dranken mee te nemen naar het toernooi. Tassen worden voor het toernooi gecontroleerd. Een lege bidon is wél toegestaan. Wanneer er vloeistoffen worden aangetroffen in bidons/flessen, dan wordt de vloeistof weggegooid.
- Consumpties mogen genuttigd worden in de kantine, de aankomsthal en achter de aangegeven lijnen in de sporthal. Bij overtreding van deze regels kan verwijdering van het toernooi het gevolg zijn.
- Roken in de sporthal en andere binnenruimten is ten strengste verboden. Roken is wel toegestaan in de daarvoor bestemde buitenruimte.

- De deuren van Sporthal De Heuvel zullen tot 22:00 geopend zijn, daarna zal er geen toegang meer mogelijk zijn tot het pand!
- Minimumleeftijd voor dit toernooi is 18 jaar. Er wordt op leeftijd gecontroleerd van alle deelnemers bij de inschrijftafel, dus het meenemen van uw geldige identiteitsbewijs is verplicht.

- Inschrijvingen starten op 1 oktober en stoppen op 29 oktober 2022. Vol = Vol.
- De teams kunnen zich inschrijven in één van de drie niveaus: beginners, gemiddeld of gevorderden. Over de poule indeling valt niet te discussiëren, de organisatie probeert iedereen zoveel mogelijk naar hun niveau in te delen.
- Elk team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 spelers.
- Elk team dient een aantal wedstrijden te fluiten. Als het team moet fluiten haalt een teamlid eerst het wedstrijdbriefje op bij de wedstrijdtafel, waarop de stand wordt bijgehouden. Als de wedstrijd afgelopen is levert een teamlid van het fluitende team het wedstrijdbriefje gelijk in bij de wedstrijdtafel.
- Het inschrijfgeld bedraagt 65 euro per team. Deze dient na inschrijving betaald te worden, want pas na betaling van het inschrijfgeld is de inschrijving definitief.

- Na het toernooi zal er een afterparty plaatsvinden. Dit is alleen toegankelijk voor alle deelnemers van het toernooi.
- De afterparty is om 05.00 afgelopen. Hierna dient iedereen Sporthal De Heuvel te verlaten.

- Er is een onbewaakte ruimte waar u uw tas dient op te bergen. Ieder team ontvangt bij aankomst een tas waarin waardevolle spullen van de teamleden kunnen worden bewaard tijdens het toernooi.
- In de sporthal dienen binnensportschoenen met lichte of niet strepende zolen gedragen te worden!

- Tijdens het toernooi is er de mogelijkheid om te douchen. De kleedkamers en douches blijven vanaf de laatste wedstrijd 1,5 uur open. De kleedkamers zullen daarna afgesloten worden. Mochten er nog spullen in de kleedkamer liggen, dan worden deze verzameld en op een tafel bij de ingang worden neergelegd.

- Deelnemers van het Nachttoernooi geven via inschrijving automatisch toestemming om vastgelegd te kunnen worden op foto en video. En geven hiermee ook automatisch toestemming dat deze beelden gepubliceerd kunnen worden op de website en sociale mediakanalen van Boemerang Komeet.

 

Meld je snel aan!

Inschrijven kan vanaf 1 oktober 12.00 uur.

Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

VOL=VOL

Vragen? Mail naar Nachttoernooi@boemerangkomeet.nl

Activiteitenschema

19:30 uur           Inloop
21:00 uur           Start toernooi
01:00 uur           Start afterparty
05:00 uur           Einde afterparty