Bestuur

In memoriam Henk van Deelen

Beste Leden,

Afgelopen donderdag, 13 september 2018, heeft ons het droevige bericht bereikt dat Henk van Deelen, onze volleybalvriend, teamgenoot, bestuurslid en drijvende kracht achter onze volleybalvereniging Boemerang Komeet, op 55 jarige leeftijd is overleden.

Wij zijn enorm geschokt door dit bericht ook al wisten wij dat Henk een strijd tegen zijn ziekte aan het voeren was. Ondanks zijn zieke periodes was hij positief en strijdvaardig en greep hij alle kansen aan om er lichamelijk beter van te worden.Tijdens zijn behandeling was hij zeer regelmatig als toeschouwer in de sporthal te vinden en als het maar even kon deed hij nog met de training mee. Ook was hij zoveel als mogelijk tijdens de bestuursvergaderingen aanwezig.

De manier waarop hij in die periode met zijn ziek zijn is om gegaan dwingt diep respect af.Henk genoot van het spelletje en zorgde op zijn geheel eigen wijze voor plezier en humor op het veld.

Henk heeft zich de afgelopen jaren meer dan maximaal voor de vereniging ingezet en was in een moeilijke fase een van de kartrekkers om de vereniging weer vlot te trekken.

Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor.

Henk zal als naam, maar zeker zoals hij als mens was, lang binnen onze vereniging in herinnering blijven.

Wij leven met Janny, Suzette en Jens mee om het verdriet van dit grote verlies te verwerken en wensen hun namens alle leden van de volleybalvereniging veel sterkte toe.

Namens volleybalvereniging Boemerang Komeet Druten

Het bestuur.